Het creëren van mooie momenten voor anderen, waarbij ik mijzelf natuurlijk niet vergeet, is mijn passie. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing, het liefst vanuit het persoonlijke contact. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan binnen zowel de overheid als in het bedrijfsleven, kom ik er niet meer onderuit: ik geniet van het regisseren en organiseren van (grootschalige) evenementen en congressen en het verbinden van mensen. Hier ga ik van sprankelen, hier ligt mijn kracht en dit geeft mij energie. Dat is voor mij de reden geweest om mijn eigen bedrijf op te zetten.

Samenwerking speelt hierin een belangrijke rol. Samenwerking staat voor mij voor inspiratie, positieve stimulatie en verbinding. Hoe gaaf om samen te werken, ieder vanuit een eigen discipline en kracht, samen sparren en het beste in elkaar naar boven weten te halen. Door de inzet van verschillende krachten en inzichten, kom je tot de grootste successen!

Daarnaast is samenwerken ook gewoon gezellig! Er moet natuurlijk gelachen worden. Heel erg belangrijk.

Enkele persoonlijke kenmerken van mij:

Ik ben een levensgenieter vooral van de kleine momenten
Ik houd van mensen
Ik ben een ontwikkelaar
Persoonlijke groei is voor mij belangrijk
Ik ben graag van betekenis
Ik ben resultaatgericht
Niets is onmogelijk
Mijn glas is altijd half vol
Ik ga altijd voor net even dat extra, de kers op de taart.

Oh ja…en ik ben bang voor spinnen, stilzitten vind ik moeilijk en ik geniet van de tochtjes op mijn racefiets😊.

fietsen