Mijn roots liggen zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.
Na jarenlang voor de overheid te hebben gewerkt en een aantal jaren aan het bedrijfsleven te hebben geproefd, was het tijd voor een volgende stap. De stap van eigenaar/directeur van een eigen bedrijf. 
Van 2105 tot en met 2019 ben ik werkzaam geweest als Manager Sales & Events bij De Bonte Wever in Assen. Ik heb met collega’s gebouwd aan de vernieuwde De Bonte Wever. De 400 meter schaatsbaan is getransformeerd naar een uitbreiding van een congres-, vergader- en evenementencentrum en een uitbreiding van het hotel en de horeca. Mijn rol lag in het meedenken in de concept-ontwikkeling en de relatiebeheer. Onderdeel hiervan is het bepalen van je doelgroepen, het aanbod van producten en een passende organisatiestructuur. Een prachtige tijd die in het teken stond van ontwikkeling, ambities uitspreken en vertalen naar concrete plannen, een Sales afdeling opzetten, interne samenwerkingen stimuleren, netwerken en relaties opbouwen ed. met als doel de onderneming op de kaart te zetten en mooie passende producten te bieden.

profielanita

De jaren daarvoor ben ik werkzaam geweest bij de gemeente Assen waar ik het Evenementenbeleid heb ontwikkeld. Organisatoren van evenementen en de ondernemersvereniging binnenstad heb ik gestimuleerd en geadviseerd bij het ontwikkelen van evenementen en in de samenwerking. Ook heb ik prachtige evenementen met ondernemers en organisaties (Sport- Cultuur gerelateerd) opgezet en geregisseerd. Een kleine greep: het AXIS-festival, Projectleider Go China, Projectleider TT Festival, coördinator inhuldiging Olympische Sporters Winterspelen, het stimuleren van de komst van de MotoCross MXGP naar Assen, het mede mogelijk maken van de F1 City Demo races aan de Vaart in Assen en het opnieuw opzetten van het Bevrijdingsfestival Drenthe. Ook was ik Projectleider namens Assen voor La Vuelta, de Spaanse Wielerronde, namens de gemeente Utrecht Projectleider Culturele Events tijdens de start van de Giro d’Italia Utrecht en ben ik voorzitter geweest van de Drentse Fiets4daagse, startplaats Assen.

Giro d'Italia, Utrecht Side Events
TT_Festival_Assen_logo
Drentse Fiets4daagse, startplaats Assen
F1 demo race, Vaart Assen
Inhuldiging Ned. Olympische Sporters, Assen
De Spaanse Wielerronde La Vuelta, Assen
bevrijdigsfestival_drenthe
AXIS Festival, Assen